Bent u op zoek naar een stijlvolle deur en wilt u geen concessies doen op inbraakwerendheid? Dan is de WB deur dé oplossing.

De WB deur is geschikt voor zowel binnen- als buitendeur en naar eigen smaak aan te passen. Leverbaar in diverse panelen, houtsoorten en kleuren.

De deuren worden geleverd inclusief kozijn en montageframe en zijn toepasbaar in zowel bestaande als nieuwbouw.

Achter het fraaie uiterlijk van de deur bevindt zich een robuuste pantsering met 14 sluitpunten. Hierdoor voldoet de deur aan de inbraakwerende weerstand klasse 4 volgens de ENV 1627 norm.

Kenmerken van de WB deur zijn:
· stijlvol design
· op maat leverbaar
· uitstekende inbraakwering
· meerpuntsluiting

De WB deur is uitstekend toepasbaar in:
. woonhuizen, villa’s, appartementcomplexen
. overheidsgebouwen, utiliteitsgebouwen
. geldtelruimtes, archiefruimtes
. banken, supermarkten etc.

De WB deur wordt gemaakt naar uw wensen. Of het nu een enkele of een dubbele deur moet zijn, met of zonder glas,links of rechts draaiend, binnen of buiten draaiend. Ieder gewenst model en afmeting is mogelijk. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende designpanelen.
De WB deur kan voorzien worden van houten design panelen in iedere gewenste RAL kleur. Het beslag van de deur is leverbaar met geborsteld RVS, koper, brons of glanzend chrome.

Veiligheid:
Inbraakwerend voldoet de WB deur aan weerstand klasse 4 van de inbraakwerende norm ENV 1627. De stalen deur bevat 4 vaste dievenklauwen, 5 tot 9 beweegbare sluitpunten (afhankelijk van de uitvoering), een dagschoot en optioneel een kierstandhouder. De veiligheidscilinder met certificaat is beveiligd met een veiligheidsrozet inclusief kernbeveiliging. De Digit uitvoering is elektrisch uitgevoerd d.m.v. een gemotoriseerd slot.

Gemak:
Regelbare scharnieren op kogellagers zorgen ervoor dat de WB deur altijd soepel blijft lopen. Rondom is de deur voorzien van tocht- en geluidsafdichtingsstrips voor een behaaglijk binnenklimaat. Door de spion met breedhoeklens kunt u altijd zien wie er voor de deur staat.

Maatvoering:
De WB deur is standaard leverbaar in een hoogtemaat van 2100mm. De standaard breedtemaat is leverbaar in 3 maten: 800mm, 850mm en 900mm. Afwijkende maatvoering op aanvraag leverbaar.

Om de WB deur naar uw smaak aan te passen zijn diverse houtpanelen (eventueel met design) en stalen panelen in iedere kleur mogelijk. Onderstaand volgt een kleine greep uit de designpanelen:


De panelen zijn in diverse houtsoorten verkrijgbaar. Onderstaand volgt een kleine selectie van de houtsoorten:


Een volledig overzicht van de houtsoorten en designpanelen zijn op aanvraag beschikbaar. Het is ook mogelijk de houten panelen in een RAL kleur te leveren.

De WB deur is te verkrijgen in 5 uitvoeringen. Deze uitvoeringen verschillen onderling in het aantal sluitpunten.

Voorbeelden van WB Huisdeuren:

                       

Neem gerust contact met ons op voor een goed en gedegen advies.

"Een goede bouwkundige beveiligng geeft een huiselijke sfeer."