Residentiebeveiliging is beveiliging van uw private onroerende goederen. Het kan uw privé-huis zijn, maar ook uw vakantiehuis of uw penthouse in den vreemde. De beveiliging kan fysiek, bouwkundig, mechanisch en elektronisch geheel op maat en naar uw wensen worden ingericht. Het kan ook nog part-time ofwel full-time en op afstand bewaakt worden.

De fysieke bewaking kan zowel in- als uitpandig, hetzij in burger hetzij in uniform; geheel conform uw wensen. Bij evenementen zoals feesten, voorstellingen, concerten e.d. kunnen extra diensten zoals:" Beveiliging met honden, de tuin doorzoeken op explosieven met behulp van honden, Detectiepoortjes" zo geleverd worden.

Een goede Residentiebeveiliging zorgt ervoor dat uw potentiële tegenstander het aan het begin al moeilijk krijgt. Zorgt u daarbij voor Persoonsbeveiliging (op afstand.) dan zal uw tegenstander sneller geneigd zijn om een ander slachtoffer te kiezen. Hoe meer moeite hij er voor moet doen, des te sneller hij 't laat afweten. Een soft-target is meestal makkelijker te pakken te krijgen, dan een hard-target. En daar zijn hele duidelijke praktijk voorbeelden van te geven!!

"Dus een goede Residentiebeveiliging staat als een huis."