Datum Nieuws

01-12-2020

 

The International Association for Close Protection Officers

Lidmaatschap IACPO

-- Ben je betrokken op één of andere manier met de professionele Protection Service?
-- Werk je in Nederland en of daarbuiten?
-- Ben je net begonnen of al een veteraan?
-- Wordt dan vandaag nog lid van de IACPO!

Als je specifiek betrokken bent in enige vorm van Persoonsbeveiliging of het nu in Nederland is of daarbuiten, dan zal je zeker geïnteresseerd zijn in onze nieuwe en dynamische Associatie de IACPO. ONGEACHT training en of ervaring, land van herkomst of het land waar je werkt, het IACPO lidmaatschap staat open voor iedereen! Van Rusland tot de Verenigde Staten, van IJsland tot Zuid Afrika, ons doel is om zoveel mogelijk professionele Persoonsbeveiligers wereldwijd te vertegenwoordigen. Of je nu een beginner of veteraan bent, deze nieuwe associatie is specifiek gericht op de Persoonsbeveiliging. Het heeft als doel om zoveel mogelijk informatie op gebied van training en werkgelegenheid aan de wereldwijde Persoonsbeveiligingsgemeenschap te verstrekken.

15-12-2020

 

Argus Security International BV

Oprichting Argus Security International BV

Op 15 december 2020 sloegen Jeroen Jacobs - oprichter van Argus Security International - en Mirjam Snijder van Veen - werkzaam bij Roses Security - de handen ineen werd de oprichting van Argus Security International BV een feit!

Jeroen wilde zijn bedrijf uitbreiden en Mirjam zocht een compagnon, zo ontstond Argus Security International BV.

Wij hebben Argus Security International BV opgericht om onze klanten nog beter van dienst te kunnen, zowel nationaal als internationaal.

Omdat Argus Security International BV lid is van de IACPO (International Association of Close Protection Officers) & ICPTA (International Close Protection Training Association), kunnen we gebruik maken van dat leden netwerk. Het voordeel daarvan is dat wij/u in het geen omkijken heeft naar wat de kwaliteit van de beveiliging is.