Argus Security International BV heeft 1 directeur en en 1 algemeen adviseur:

Jeroen Jacobs:
Jeroen heeft gewerkt voor de Koninklijke Familie/Huis, de Britse & Amerikaanse Ambassade in Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, op diverse grote Nederlandse en buitenlandse evenementen en heeft zodoende een ruime ervaring op het gebied van beveiliging.

Hij heeft verschillende (persoons)beveiligingsopleidingen in de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland gevolgd en met goede resultaten afgerond.

Jeroen spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Daarnaast is Jeroen directeur van de Nederlandse afdeling van IACPO-ICPTA, instructeur en persvoorlichter van ICAPO-ICPTA wereldwijd.

Jeroen staat voor een gedegen & veilige dienstverlening.

Olaf Palmen, algemeen adviseur:
Naast zijn passie voor beveiliging is Olaf al jarenlang werkzaam in de incassobranche. Op dit moment werkt Olaf bij een middelgroot advocatenkantoor als incassospecialist.

Daarnaast is Olaf actief als chauffeur bij de Dierenambulance en als steward bij een grote voetbalclub uit de Eredivisie.

Olaf is via de politie gecertificeerd leidinggevende in Argus Security International BV.

Hij spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels en Duits. Daarnaast beschouwt Olaf het Limburgs ook als een taal, welke hij vloeiend beheerst.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de beveiliging en juridische kennis, kan Olaf u namens Argus met raad en daad bijstaan bij al uw beveiligingsvraagstukken.

Samen zetten wij ons in voor:


“Our security for your safety!”